BAŞKANVEKİLİ AKAR’DAN BAYRAM ZİYARETİ
02 Ağustos 2020 14:04

BAŞKANVEKİLİ AKAR’DAN BAYRAM ZİYARETİ

TBMM Başkanvekili Haydar AKAR, meclisin tatile girmesi ile birlikte ziyaret ve çalışmalarını Kocaeli’de sürdürüyor.

TBMM Başkanvekili Haydar AKAR, Kurban Bayramı münasebetiyle Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet Mensupları ve Garnizon Komutanlığını ziyaret ederek bayramlaştı.

GURURUMUZSUNUZ

İl Emniyet Müdürü Veysel TİPİOĞLU’nun da bulunduğu ziyaretlerde Emniyet ve Komutanlık teşkilatının Bayramlarını kutlayan TBMM Başkanvekili Haydar AKAR, ülkemizin savunma ve huzurunu sağlayan kurumların mensupları ile bugün Bayramda bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

TBMM Başkanvekili Haydar AKAR, ‘Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Cumhuriyetin 10. Kuruluş Yıldönümünde İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yapmış olduğu ‘ Dün sizin hali tavrınızda mertlik yürüyüşünüzde intizam ve ciddiyet size olan haklı itimadı kuvvetlene herkesi memnun etti. Çünkü herkes biliyor ki ve bilmelidir ki; Polis ve Jandarma kuvvetleri vatandaşlara huzur ve sükun temin eden Cumhuriyetin kanunlarına ve medeniyet düşmanlarına karşı kullandığı bir kalkandır.’ Sözlerinin söylenmek için değil bu kurumların ülkenin olmazsa olmazlarından olduğunu bildiği için yaptığını söyledi.

 

Güncelleme: 02 Ağustos 2020 16:36
İleri Ray
X