CHP İzmit ilçe başkanı Çakar 'desteğimiz sürecek'
14 Eylül 2020 15:52

CHP İzmit ilçe başkanı Çakar 'desteğimiz sürecek'

Çakar ve Özkan Yahya Kaptan Yönetimini ziyaret etti

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar,CHP Yahya Kaptan Mahalle temsilcisi Remzi Özkan, Yahya Kaptan Toplu Yapı Yönetimini ziyaret etti.

 

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, "Yahya Kaptan Mahallesi her zaman büyük önem verdiğimiz yerlerden biri. Covit-19 salgını nedeni ile yaşanan sıkıntıları değerlendirmek ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak sorunlara kısa yoldan çözüm üretmek için buradayız. Bende bir Yahya Kaptanlı olarak salgının ilk gününden itibaren yöneticilerimizin, apartman görevlilerimizin özverilerine yakınen şahidim. Salgının yayılımını engellemek için her gün binalarımızda dezenfekte yapılıyor. Bu yüzden hem yöneticilerimize, hem de apartman görevlilerimize bir mahalleli olarak şükranlarımı sunuyorum'dedi.Çakar, bu süreçte  her zaman yanınızda  olduğumuzu, elimizden gelen desteği esirgemeyeceğimizi bilmelerini isteriz" diye konuştu.

 

Çakar ve Özkan'ın ziyareti nedeni ile teşekkür eden Yahya Kaptan Toplu Yapı Başkanı Ahmet Yavuz, yaptığı değerlendirmede;

Salgının ilk gününden itibaren tüm bölge, blok yöneticilerimiz ile her türlü tedbiri almak için gayret sarf ediyoruz. Salgında en risk altında olan kişiler malumunuz blok görevlilerimiz. Onların sağlığını korumamız gerekiyor. Birisine bir şey olsa bu zincirleme etki tüm binalara yayılır. Bu bilinçle hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz'dedi. Yavuz ayrıca, mahallemizde yaşadığımız bazı eksikliklerin bir an önce giderilmesi için sizlerden destek bekliyoruz. Bazı kaldırımlarımızda yürümekte zorlanan engelli, çocuklu, yaşlı insanlarımızı düşünerek bu alanların kısa süre içerisinde yeniden yapılması gerekiyor. Pazar alanımızda denetimlerin sıklaştırılmasını özellikle fiyat konusundaki suni farklılıkların önlenmesi gerekiyor. Pazar akşamları bu alan temizlenirken pazardan geriye kalanların yıkama suretiyle yağmur kanallarına akıtılması sıkıntı çıkartıyor ve zaman zaman su baskınları konusunda endişeye neden oluyor. Bölge süpürülmeden sadece yıka yapılması sorun yaşamamıza neden oluyor'dedi.

 

CHP İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar, bundan sonra sizlerle sürekli irtibat halinde olacağız. Sorunların çözümü konusunda her türlü desteğimiz sürecek, en kısa sürede kapsamlı bir toplantı organize dip bu sorunları ayrıntıları ile değerlendirelim diyerek, Yönetim kurulu üyelerine çiçek taktim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Güncelleme: 14 Eylül 2020 22:39
İleri Ray
X