İnşaat Mühendislerinden Vali Yavuz'a Ziyaret
22 Ekim 2020 16:08

İnşaat Mühendislerinden Vali Yavuz'a Ziyaret

Başkan Kahraman Bulut ve yönetimi Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut ve yönetimi Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
İnşaat Mühendisleri Odası yönetiminin kendini tanıttığı ziyarette, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a görevlerinde başarı temennisinde bulunuldu. Ziyarette, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut’a Şube Sayman Üye Nevzat İlker Ural, yönetim kurulu üyeleri Şerafettin Vural, Ünal Ekşi, Ömer Semih Yurt ve İsmail Yaruk eşlik etti.

Kocaeli Valiliği görevine atanan Vali Yavuz'u İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi olarak hayırlı olsun dileklerinde bulunmak amacıyla ziyaret ettiklerini belirten Başkan Bulut, "Sayın valimize öncelikle yeni görev yerinde başarılar diliyor,  Kocaeli ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

GÖREVİMİZİ EN İYİ VE TİTİZ BİR ŞEKİLDE YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
İnşaat Mühendisleri Odası’nın çalışmalarının anlatıldığı ziyarette, bilgi veren Başkan Bulut, mesleki sorunların çözümünün yanı sıra, kentsel sorunların çözümü içinde yoğun mesai harcadıklarını belirtti.
Kentteki tüm sivil toplum kuruluşları ile iletişim ve etkileşim halinde olduklarını söyleyen Bulut, görevlerini en iyi ve titiz bir şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Bulut, “Sayın Valimiz ile birlikte Kocaeli’ye hizmet etmekten onur duyacağız" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut ziyaretin anısına Vali Yavuz’a baret hediye etti. Vali Yavuz, ziyaretlerinden dolayı İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Yönetimine teşekkür etti. Ziyaret, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Güncelleme: 22 Ekim 2020 16:14
İleri Ray
X