TÜRKİYE'NİN GURURU OLDU...
17 Ocak 2021 23:00

TÜRKİYE'NİN GURURU OLDU...

O Yazarın O kitabı İngiltere'de yarıfinale yükseldi

Kocaeli'nde eğitimcilik ve idarecilik yapan Esra Ülçetin'nin eseri olan Minik Haritacı kitabı, İngiltere'de düzenlenen Tony Buzan Kitap Ödülleri 2021 Yılı Yarışması'nda ilk 15 eser arasına girerek yarı finale yükseldi. Binlerce kitap arasında yarıfinale yükselen Kocaeli Yazar'ın kitabı, Kocaeli'nde büyük sevinç oluşturdu.

Genel Merkezi Kocaeli'de bulunan ilimizin en aktif kültür edebiyat derneği BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar Ve Şairler Derneği)bünyesinde, yazar ve şairlere hizmet veren BAYŞAD Yayınevi kuruluşundan bugüne kadar 70 kitap ve 9 Antoloji basarak,  yurt içi ve yurt dışında adından söz ettirmeye devam ediyor.İlimizde görev yapan Esra Ülçetin tarafından hazırlanan Minik Haritacı kitabının genişletilmiş ikinci baskısı yakın zamanda minik öğrencilerle buluştu.
Birinci baskısı yakın bir zamanda tükenen ve ikinci baskısı yapılan Minik Haritacı kitabı İngiltere'de Tony Buzan Kitap ödülleri 2021 yarışmasında ilk 15'e girerek ülkemize ve BAYŞAD Yayınevine büyük bir sevinç yaşattı. Yayınevi sorumlusu BAYŞAD Genel Başkan yardımcısı Dilek Dila Mert yarı finale yükselen Minik Haritacı kitabının yazarı Esra öğretmeni telefonda tebrik ederek başarılarının devamını diledi

ESRA ÜLÇETİN KİMDİR?
1972 yılında Kastamonu’da doğdu. 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü bitirdi.2015 yılında da Kocaeli Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi dalında yüksek lisansını tamamladı. 14 yıl devlet okullarında okul öncesi öğretmenliği, 12 yıl da milli eğitime bağlı özel anaokullarında anaokulu müdürü olarak görev yaptı.Şu anda Özel Seymen Koleji’nde anaokulu müdürü olarak görev yapmakta olan Esra Ülçetin evli bir çocuk annesidir.


Güncelleme: 17 Ocak 2021 23:32
İleri Ray
X