Zengin: 'Biz adaletin partisiyiz'
01 Haziran 2018 13:39

Zengin: 'Biz adaletin partisiyiz'

Milletvekili adayı Enver Zengin, AK Parti Karamürsel SKM’nin düzenlediği programlar kapsamında ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu

AK Parti Karamürsel İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği programlar kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Enver Zengin önceki gün Karamürsel’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde milletvekili adayı Zengin’e Karamürsel Belediyesi Başkan Vekili Mesut Çetinkaya ve AK Parti Karamürsel İlçe Yöneticileri eşlik etti. Meslektaşlarını ziyaret eden Zengin 24 Haziran seçimleri ile ilgili, “Biz adaletin partisiyiz. Her alanda adaleti tesis etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim davamızın özünde adalet vardır” dedi.

MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

Ziyaretlerde ilk olarak Karamürsel SGK Müdürü Abdulkadir Kapıcıoğlu ziyaret edildi. Ziyarette SGK’nın ilçede verdiği hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ardından ilçede faaliyet gösteren avukatlara ziyarette bulunan Zengin, meslektaşlarıyla 24 Haziran seçimlerinin önemine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Zengin, iftar saatine kadar ilçe esnaflarını ziyaret etti.

“HER ALANDA ADALET”
Meslektaşlarına 24 Haziran seçimleri ile ilgili konuşan Zengin, “Biz adaletin partisiyiz. Her alanda adaleti tesis etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim davamızın özünde adalet vardır. 24 Haziran'dan sonra da adaletin kurumsal yapısını güçlendirmek suretiyle adaletin tesisi önceliğimiz olacaktır. Milletin oylarını nasıl emanet bildiysek milletimizin özgürlükleri bize emanettir. Ben inanıyorum ki Karamürsel avukatından, esnafına, ev hanımından, işçisine 24 Haziran seçimlerinde Karamürsel cumhurbaşkanımıza en yüksek oyla katkı sağlayacaktır” dedi.


Güncelleme: 01 Haziran 2018 17:18
İleri Ray
X