Başkan Baran Muhtarlarla Bir Araya Geldi

11 Kasım 2015 11:13
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kurmaylarıyla birlikte Körfez’i birlikte yönettiği Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve üye muhtarlarla istişare toplantısında buluştu.
Mahallelerinin İhtiyaçları Ve Öncelikli Yol Haritaları Belirlendi
Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Baran,  birlikte yönetim modeli çerçevesinde muhtarlarla birlikte mahallelerinin ihtiyaçları ve öncelikli yol haritasını belirlendi. Gerçekleşen toplantıya Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Köyler ve Muhtarlar Koordinatörü Necmettin Çalışkancı katıldı.

Körfez İçin El Ele
Toplantıda Başkan Baran, muhtarla hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Muhtarların görüş ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarını ifade eden Başkan Baran, “Körfezimizin ve Körfezlilerin huzurunu, refah seviyesini yükseltmek, kentimizin yönetimine katkı sağlamak için önümüzdeki süreçte de sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Biliyorsunuz ki, Körfez Belediyesi’nin tüm kapıları ardına kadar açık. Başarımızın gizli kahramanları olan siz muhtarlarımızla yaptığımız işbirliğimizin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğine ve kentimiz için faydalı çalışmaları Körfez için el ele yürüteceğimize gönülden inanıyorum. Bu düşüncelerle bugün yanımızda olan tüm muhtarlarımıza gönülden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Körfez’de yapılan başarılı çalışmaların arkasında birlik ve beraberlik olduğu vurgusunu yineleyen Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Körfezimizde bu tablo beni çok memnun ediyor. Biz büyük bir ekibiz. 36 mahallesi olan büyük bir ilçeyiz. Bu ilçemizde canla başla çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleşen toplantıda kısa bir süre önce Muhtarlar Derneği Başkanı olan Yusuf Yanar, üç dönem Muhtarlar Derneği Başkanlığını yöneten Engin Öztürk’e plaket teslim etti. Aynı zaman da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve Köyler ve Muhtarlar Koordinatörü Necmettin Çalışkancı’ya da teşekkür plaketi verildi. Yapılan plaket töreninin ardından Körfez’in yöneticileri ve protokol üyeleri toplu resim çekilerek programı sonlandırdı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
İleri Ray
X