MÜDAHALE EDEN POLİS MEMURU YARALANDI
Bursa’da saat 19.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Darmstad Caddesi üzerinde kız arkadaşının yanına, uzaklaştırma kararı bulunan eski sevgilisinin gittiğini duyan şahıs, olay yerine gitti.
Araçta bulunan pompalı tüfeği alarak eski sevgiliye ateş eden şüpheli, polisi yaraladı. Polisin yaralandığını gören Serkan B. pompalı tüfeği bırakarak bu sefer de bıçakla eski sevgili Tamer H.’ye saldırarak kolundan ve kalçasından bıçakla yaraladı.
PARKIN İÇERİSİNDE YAKALANDI
Yaralı polis memuru ve ve Tamer H. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ateş ederek olay yerinden kaçan Serkan B. ise polis ekipleri tarafından Parkın içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.