.
Gündemin ikinci maddesi olan aylık faaliyet raporu ile ilgili görüşlerini aktaran Necmi Bulut, İDEV Fuarı’nı başarıyla bitirdiklerini söyleyerek, “Dedesini kaybetmesine rağmen gece-gündüz demeden 5 gün boyunca fuardan hiç ayrılmayan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Volkan Yılmaz kardeşimize ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bu bizim seçim öncesi son meclis toplantımız… Bu seçimde koşarak gitmek isteyen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu süreç içerisinde kırdığımız dostlarımız varsa da bu dostlarımızdan haklarını helal etmesini istiyorum” dedi.
Toplamda 48 bin 300 ziyaretçi
İDEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, “Bildiğiniz gibi İDEV 2018 Fuarı’mızı 21-25 tarihleri arasında gerçekleştirdik. Bu yıl ki fuarımız geçen yıla göre 4 günden 5’e çıkardık. 5 gün boyunca toplamda 48 bin 300 ziyaretçiye kapımızı açtık. 102 firma bu fuarda yer aldı. Fuarlarımıza her zaman destek verenlere ayrıca teşekkür ederiz. Ayrıca 2000 metre kare alanda DEDE, OTOMOTİV, FIAT, VOLVO gibi 12 markanın katılım gösterdiği KOYAŞ Otomotiv Özel Bölümümüz fuarda oldukça dikkat çekti. Fuar alanında gerçekleşen Bosna Hersek, Kosova, Makedonya, Hindistan, Yunanistan ve Çin’den gelen işadamları, Kocaeli iş dünyasıyla iş masasında buluşarak hem firmalarını tanıttı, hem de işbirliklerine dair somut adımlar attı” şeklinde konuştu.
Toplamda 5 milyon 459 bin 196 TL mevduat var
Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Avni Arıcan da, Şubat ayı itibariyle bankalardaki mevduat oranlarını açıklayarak, “Bankalarda toplam 5 milyon 459 bin 196 TL mevduat olduğu görülüyor. Odamızın şubat ayı geliri 645 bin 500 TL, gideri 701 bin 968 TL. 2 aylık dönemde gelir bütçemizin yüzde 13,15’i tahsil edilmiştir. Gider bütçemizin de yüzde 14,27’si kullanılmıştır” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından 2013-2018 dönemi görev alan meclis üyelerine çini vazo armağan edildi. Daha sonra günün anısına çekilen toplu fotoğrafla toplantı son buldu.