Arıcılar belgelerini aldı

İzmit Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği arıcılık kursunu bitirenlere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

11 Ağustos 2017 Cuma 12:09
Tarım İl Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Mustafa Erdoğan tarafından verilen 80 saatlik arıcılık kursunu başarıyla bitiren 35 kişi hem belge, hem de birer adet  arı kovanı, körük ve özel elbise aldı.

İzmit Belediyesi’nin Durhasan Köyü’ndeki uygulama bahçesinde düzenlenen belge dağıtım törenine Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Tarım Müdürü  Fethi Polat, İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, belediye meclis üyeleri,  Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç,  muhtarlar ile arıcılık belgesi almaya hak kazananlar katıldı.

 
Konuşmaların ardından kursu bitirenlere belge, arı kovanı, körük ve özel arıcılık elbisesi verildi. Daha sonra hep birlikte uygulama bahçesi gezildi.

DİĞER HABERLER