Best Cook Fest'de dereceye girenler ödüllerini aldı

.

23 Ekim 2018 Salı 16:50

Kocaelği Valisi Hüseyin Aksoy v4e eşi Hülya Aksoy   “BEST COOK FEST” yarışmasında dereceye girerek ilimizi temsil eden öğrencilere hediyelerini verdiler.

Ukrayna Kiev’de düzenlenen “Best Cook Fest” Yarışmasında Dereceye Giren Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri,  Vali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy tarafından verildi.
Vali  Hüseyin Aksoy ve Eşi  Hülya Aksoy’u, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şahinkaya ve öğretmenler karşıladı.
Vali Hüseyin Aksoy, Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şahinkaya ve Öğretmen Fatma Zehra Atasever’e başarı belgelerini vermelerinin ardından, ilimizi temsil edip yarışmada dereceye girerek Carving kategorisinde Gümüş Madalya kazanan Aslıhan Bulut, Makarna kategorisinde Bronz Madalya ve Kümes Hayvanları Tabağında Bronz Madalya kazanan Şule Sert,  Vejetaryen Yemekleri kategorisinde Gümüş Madalya kazanan Sude Cirit ve Makarna kategorisinde Bronz Madalya kazanan Hacer Demir’e hediyelerini vererek tebrik etti.

Vali  Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Okullarımızdaki başarıları paylaşmak ve diğer öğrencilerimize, okullarımıza da örnek oluşturması düşüncesiyle bugün bu başarıyı elde eden arkadaşlarımızı ziyaret etmek ve onlara başarı dileklerimizi, tebriklerimizi iletmek üzere buradayız. Bu anlamda başta okul müdürümüz, branş öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Mutlaka diğer alanlarda da katkı sunan, birçok başarı yakalayan öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız var. Bu anlamda onlarında hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Meslek liselerimizi önemsiyoruz. Özellikle kız meslek liseleri daha da önemli. Kız çocuklarımızın okullaşması, okumaları ve kendi ayakları üstünde durabilecekleri ekonomik bağımsızlıklarını  yakalamaları bizler için çok önemli. Okul çağında olup okula devam etmeyen hiçbir öğrencimiz özellikle de kız öğrencimiz kalmamalı. Bu yönde bütün gayretimiz, çalışmalarımız devam ediyor. Okullaşma oranlarımızı %100’e ulaştırmak ve üniversite noktasında özelliklede kız çocuklarımızın bu noktada daha iyi bir noktaya gelebilmesi için de arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada emeği geçen bütün öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz. Onların gayretli çalışmalarıyla önemli mesafeler aldık ve İnşallah bundan sonra da almaya devam edeceğiz.” diyen Vali Aksoy konuşmaların ardından Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri günün anısına yaptıkları el işlemesini  Hülya Aksoy’a takdim ettiler.

DİĞER HABERLER