En anlamlı doğum günü...
Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Arzu Özyer Bektaş ve Beyin Cerrahı Uzmanı Yusuf Bektaş, bugün 8.yaşına basan dünyalar güzeli kızları Berrak'a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.
DOĞUŞTAN YETENEKLİ
1 yaşında karalamalarla başlayan resim serüvenine 4 yaşında Bahçeşehir anaokulundaki resim öğretmeni Tuğba Özarslan Yüksek’in yönlendirmesiyle devam eden Berrak Öykü Bektaş, halen hem okulda Tuğba Özarslan Yüksel hem de Maestro Sanat Atölyesi’nde Fatih Dilli öğretmeni ile resim çalışmalarına devam eden Berrak Öykü'nün doğum gününü daha da anlamlı kılmak için anne ve babası güzel bir organizasyon hazırladı. Maestro Sanat Atölyesi’nde gerçekleşen sürpriz doğum günü ve resim sergisine ilgi çok yoğundu.
Bu anlamlı günde Bektaş ailesini, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu, Bahçeşehir Kocaeli Koleji Müdürü Mahmut Kalcı, Bahçeşehir Kocaeli Lise Müdürü Osman Cebeci ve eşi Sıdıka Cebeci,Op.Dr.İnci Çavuşoğlu, bebeklik arkadaşları, okul arkadaşları ve öğretmenleri, bale arkadaşları ve öğretmenleri, akrabaları ve aile dostları “Renklerin Berrak Öyküsü” isimli ilk kişisel sergisinde yalnız bırakmadı.
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
Resim dışında bale, tiyatro ile ilgilenen Berrak Öykü ayrıca piyano çalmayı da çok seviyor. Bunların yanında oyuncakları ile vakit geçirmeyi, sokakta arkadaşlarıyla oyun oynamayı seven Berrak hayvanlarıda çok seviyor.
Bektaş ailesi, Berrak’ın ilk kişisel sergisinde ve 8 yaş doğum gününde kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren başta İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu olmak üzere, Bahçeşehir Koleji müdürleri Mahmut Kalcı, Osman Cebeci ve eşi Sıdıka Cebeci’ye, tüm öğretmen ve okul arkadaşlarına, aile dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.
Sergi katılımcılarla ve özellkle çocuk misafirlerle birlikte coşkuyla kutlandı.