Genç Polis herkesi ağlattı

Bebekleri olacaktı, ölüm onları ayırdı

12 Eylül 2021 Pazar 15:46

Gaziantep- Adana Otoyolu Narlı Mahallesi mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde Yunus timinde görev yapan polis memuru Ensar Erkut ile kardeşleri Eftal Erkut ve Furkan Ali Erkut ağır yaralanmış, Ensar ile Eftal Erkut doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

 

BEBEK BEKLİYORLARDI

Korkunç kazada hayatını kaybeden polis memuru Ensar Erkut’un eşinin yeni hamile olduğu ve bebek bekledikleri öğrenildi. Eşi Menekşe Erkut’un sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yürekleri dağladı.


Genç anne adayı, "10.11.2021 ben bugün öldüm… Bizi ancak ölüm ayırırdı, ölüm ayırdı. Mekanın cennet olsun güzel yüzlüm, güzel huylum. Emanetin emanetimdir. Oğlumuz bir ömür adınla yaşayacak. Ben artık yaşayan bir ölüyüm…" ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER