Mehmet Özalay Karamürsel de Birinci...

14 Mart 2019 Perşembe 11:18

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimde Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay oy pusulasında 1. sırada yer alacak.


Mehmet Özalay konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Oy pusulasında 1.sırada olmamız bizim açımızdan avantaj teşkil etmektedir. Özalay, seçimi kazanarak Karamürsel halkına en büyük hizmetler yapmak istiyoruz. Biz Karamürselimizi ve halkımızı seviyoruz. Milli Görüş Belediyeciliği Karamürsel'de 1999-2004 yılları arasında gösterdik. O dönemde yapılan çalışmalar hala Karamürselimizin dilinde ve o dönemden bu yana Karamürsel halkı özlemle Milli Görüş Belediyeciliğin çalışmalarını beklemektedir.


Biz inşallah bu seçimleri alacağız, buna böyle inanıyoruz. Bu yarışta ben ve meclis üyeleri arkadaşlarım sandıktan birinci olarak çıkacağız. Karamürselimize Milli Görüş belediyeciliği tekrardan yaşatacağız, dedi.

DİĞER HABERLER