Randevunuz yoksa Trafik Şubesine gitmeyin
Artık yılın son günlerine geldik.
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklik nedeniyle yeni yıldan itibaren sürücü belgesi alacak olan vatandaşların iki yıl süre ile aday sürücü statüsünde olacak.
Ehliyet almaya hak kazanan sürücüler aday sürücü statüsüne girmemek için yıl başı öncesi ehliyetlerini almak için Trafik Şubesine akın etti. Çevre il ve ilçelerde ehliyet işlemleri randevulu sistemle yapıldığı için bu bölgelerde oturan vatandaşlarda Kocaeli Trafik Şubesine adeta akın etti. Yılın bitmesine artık sayılı günlerde kaldığı düşünüldüğünde bir çok kişi ehliyetlerini alabilmek için sabahın ilk ışıklarından itibaren oluşan uzun kuyruklar oluşturuyor.
ARTIK RANDEVULU
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü aşırı talebe yetişemeyince çareyi randevulu sisteme geçmekte buldu. Emiyetten yapılan açıklamada Sürücü Belgesi İşlemlerinde 26.12.2015 günü itibariyle randevu sisteme geçileceği randevusu olmayan vatandaşların işlemlerinin yapılmayacağı açıklandı.