Zeytinoğlu WFC üyeliğine yeniden seçildi

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun (WFC) Dünya Odalar Federas-yonu Genel Konsey Üyeliğine yeniden seçilmesi sebebiyle gerçekleştirilen basın top-lantısı Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti.

05 Ocak 2017 Perşembe 13:21
Kocaeli Sanayi Odası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Basın toplantısına Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı  Osman Sarı, Bilim, Sa-nayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ,Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Ahmet Başaran, Çınar Ulusoy, Sana-yi Odası Genel Sekreteri Mehmet Barış Turabi, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyele-ri; İrfan Kanık, Mustafa Böyet ve Murat Ayhan  katıldılar.
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey kurulunun çalışmaları ve tanıtımı hakkında yaptığı konuşmalarının ardındanVali  Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “ Bu ak-şam İlimiz için, Ülkemiz için önemli bir görevde, Uluslararası bir görevde yeni-den güven tazeleyerek Dünya Odalar Federasyonumuzun Genel Konsey Üyeli-ğine 3 yıllık bir dönem için yeniden seçilen Kocaeli Sanayi Odamızın değerli başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nu ve şahsında sanayi odamızı kutlamak için bir aradayız. Güven tazeleyerek Dünya’nın en üs ölçekteki odalar ve yönetimini oluşturan Federasyon perspektifinde Türkiye’yi de temsil ederek yeniden kon-sey üyesi seçilen Zeytinoğlu’nu tebrik ediyorum. Uluslararası sanayi ve ticaret ilişkileri perspektifindeki bu onurlu görevde,  özellikle en tecrübeli üye-lerden biri olarak seçilmesinin;  yerel, bölgesel ve uluslararası ölçekte Türki-ye’nin genel olarak tanıtımı,  Türkiye’nin gelişen ve büyüyen ekonomisinin her kesim ve dünyadaki bütün ülkeler tarafından algılanması, sanayi ve ticaret baş-ta olmak üzere iddiamızın uluslararası perspektifte ve dünya ölçeğinde çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Bu tip uluslararası örgütlerde, ku-rum ve kuruluşlarda görev almakla sahip olduğumuz hem potansiyeli, hem bi-rikimi, hem de Türkiye’nin derinliğini ve zenginliğini anlatmak için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu perspektifte Sayın Zeytinoğlu’nun uzun yılla-ra dayalı sanayici kimliği, Kocaeli Sanayi Odasını yöneten ve güveniyle sanayi-cilerimizin sorumluluk alan perspektifteki kimliği ile önemli katkılar sağlayaca-ğına inanıyorum. 
KOCAELİ ADINA BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUM
Kocaeli adına da büyük bir mutluluk duyuyorum. Kocaeli Türkiye’nin büyük yürüyüşüne 2023 hedeflerine ve bununla ilgili bütün beklentilerine en büyük karşılık ve derinlik sunan; dinamikleri sanayi üretim kapasitesi, rekabetçiliğe açık bu anlamdaki sanayi üretim perspektifi ve en önemli ve en değerli olarak da bilgi ekonomisine geçişte bilgi temelli perspektifte Türkiye’de katma değeri yüksek ürün gamına dönüşüm sürecinde bir model kent kimliği ile şüphesiz bu temsilde olumlu etkilenecektir.  Türk sanayicisinin, Kocaeli Sanayi yönetim Ku-rulu Başkanı kimliğinin böylesi önemli ve anlamlı bir görevde yeniden temsil hakkı kazanması, Uluslararası delegasyonuna seçilmesini de anlamlı buluyo-rum, tebrik ediyorum. Şahsında tüm sanayicilerimize gelecek perspektifte bu süreçte, hem ilişkiler anlamında, hem de geliştirilecek anlamlı yaklaşımlar an-lamında hayırlı ve güzel sonuçlar elde etmeyi dileyen” Sayın Valimiz Kocaeli Sa-nayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nu başarısından dolayı tebrik edip, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.







DİĞER HABERLER