.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, parti binasında haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.
Haber: Burcu Nazlı
Geçekleştirilen toplantıya Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, SKM Başkanı Alaattin Çakmak, milletvekili adayları ve partililer katıldı.
Toplantıda açıklamalarda bulunan Nurettin Çelik, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçimde umutlarımız yeniden yeşerecek, milletçe kurtuluşun sevincini yaşayacağız. Çünkü milletimiz artık uyanmıştır. İnsanlar 24 Haziran’ı büyük bir fırsat olarak görmekte ve bu fırsatı değerlendirmek için sabırsızlıkla beklemektedir” dedi.
Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Nurettin Çelik, “Sahada insanlarla konuşup, dertleşiyoruz. İnsanlarını, kavgalara zemin hazırlayan yıkıcı dilden bıktığını görüyoruz. Şimdi tüm Kocaeli Halkı’na büyük bir müjde veriyorum. Halkımız ilgiyle takip ettiği Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu bu Cumartesi günü saat 17:00’da İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda gelecek ve Saadet Partisi’nin büyük Kocaeli mitingine teşrif edecektir. 7’den 70’e herkesin katılım göstereceği mitinge Kocaeli Halkı’nın Türkiye’ye vereceği bir mesaj var. Bu mesaj da Kocaeli’ndeki çok geniş bir kitlenin altına imza atacağı ‘#Değiştir’ mesajıdır” diyerek 2 Haziran’da gerçekleştirecekleri mitingle ilgili de açıklamalarda bulundu.
TÜRKİYE’DEBİR İLK İFTARLI MİTİNG
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 2 Haziran’dagerçekleştirilecek büyük miting sonrası iftar yemeği de verecek
24 Haziran seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan SaadetPartisi, 2 Haziran saat 17.00’de İzmit Milli İrade Meydanı’nda (Perşembe PazarıAlanı) miting gerçekleştirecek. Mitinge Saadet Partisi’nin Genel Başkanı veCumhurbaşkanı adayı, Temel Karamollaoğlu da katılacak. Miting sonrası isekatılımcılar için iftar yemeği de verilecek. Karamollaoğlu’nun katılacağımitinde Kocaeli’nin tüm ilçelerinden büyük katılım bekleniyor.