Beşiktaşlılardan anlamlı ziyaret

Selim Yılmaz"Öğretmenlerimiz yalnız değildir"

05 Nisan 2019 Cuma 09:51

Geçtiğimiz günlerde Gebze Atatürk Anadolu lisesinde yaşana ve Lisesi müdür yardımcısı Necmeddin Kuyucu makam odasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.


"ÖĞRETMENLERİMİZ YALNIZ DEĞİLDİR"

"Başiskele Beşiktaşlılar Derneği Dernek başkanı Selim Yılmaz yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Başiskele Beşiktaşlılar Derneği olarak öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ve Karşıyaka Barbaros İlk. Öğr. Okulu öğretmenlerini ziyaret ederek karanfil dağıttık. Bilinçli vatandaşlar olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bildirdik.


Başiskele Beşişiktaşlılar Derneği olarak Öğretmenlerimize yapılan saldırıları kınıyoruz. Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmeddin Kuyucu öğretmenimizin şehit edilmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu zor günde Eğitim camiamıza baş sağlığı dileriz. Bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için öncelikle aileler çocuklarına sevgiyi, saygıyı, iyi bir birey olmayı öğretmeli. Sadece okullarda alınan eğitim ile öğretmenlerimizin çabası ile iyi insan olunmaz, bunun için toplumun her kesiminin çalışması gerekir. Evde, okulda, sokakta ve özellikle televizyonlarda, çocuklarımıza iyiliği, güzelliği, sevgiyi, saygıyı aşılamalıyız. Maalesef sosyal medya ve televizyonlar çocuklarımızı kötü anlamda etkilemektedir. Umarım bundan sonra bu tip elim olaylar yaşanmaz. Bizler her zaman öğretmenlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz."dedi.

DİĞER HABERLER