.
CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet önceki gün mecliste yaptığı basın açıklamasında fizyoterapistlerin sorunlarını dile getirdi.
TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet mecliste gerçekleştirdiği basın açıklamasında fizyoterapistleri gündeme getirdi. Hürriyet yaptığı açıklamada, fizyoterapistlerin sorununun çözümü vatandaşın da fizyoterapist bekleme sorununu çözeceğini söyledi.
Milletvekili Hürriyet yaptığı basın açıklamasında hükümetin atama bekleyen fizyoterapistleri görmezden geldiğini belirterek, “Sağlık bakanlığı atamalar konusunda son yıllarda fizyoterapistleri neredeyse unuttu. Bakanlık sembolik atamalarla, atama bekleyen ve hizmet vermeye hazır olan fizyoterapistleri üzmeye devam ediyor. Fizyoterapistler deyip geçmemek gerekiyor. Bu insanlar yüksek puanlarla üniversitelere yerleşiyor ve zorlu eğitimler sonucunda mezun oluyor. Ama hem mesleğe başlarken zorluk yaşıyorlar hem de hak ettiği değeri göremiyorlar” dedi.