A Milli takım Kocaeli'de plakayı yazdı

14 Ekim 2025 Salı 23:56

A Milli Takımımız 2026 Dünya Kupası Elemelerinde Kocaeli'de Gürcistan ile karşılaştı. A Milli Takımımız, Gürcistan'ı 4-1 yenerken Dünya Kupası kapısını aralamayı başardı.Maç öncesi tribünlerde oluşturulan kareografiler büyükbeğeni topladı.27 bin 974 kişinin takip ettiği karşılaşmada Türkiye 15.dakikada Kenan Yıldız'un golü ile perdeyi araladı.21.dakika da Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı kornerde Türk Mill takımı  Merih Demiral'ın kafa vuruşuyla skoru 2-0'a getirirken 45'+4 'de Yunus'un attığı golle devreyi 3-0 önde kapattık.

Karşılaşmanın 2.yarısının 52.dakikasında Hakan'ın kullandığı kornerde kafaya çıkan Merih Merih Demiral'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 4-0.

Karşılaşmanın 64.dakikasında Kochorashvili yakın mesafeden vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti: 4-1.Maç bu skorla sona ererken Türkiye puanını 9’a yükseltirken  Kasım ayında ay-yıldızlılar evinde Bulgaristan ve son karşılaşmada ise deplasmanda İspanya’ya konuk olacak.

DİĞER HABERLER