Derince pusuda bekliyor
Derincespor, geçtiğimiz Pazar günü oynanması gereken Etimesgut Belediyespor maçının ertelenmesi nedeniyle haftayı boş geçirdi. Temsilcimiz bu hafta İsmetpaşa Stadı’nda karşılaşacağı Payas Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor
15 Ekim 2015 Perşembe 13:01
Spor Toto 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Derincespor, sezonun başından bu yana topladığı puanlarla tam bir takım olduğunu göstermiş oldu. Yaşanan her türlü olumsuzluklara rağmen dimdik ayakta durduklarını gösteren sarı lacivertli ekip geçtiğimiz hafta oynanması gereken Etimesgut Belediyespor maçının ertelenmesi nedeniyle haftayı boş geçirdi. Bu hafta kendi sahasında oynayacağı Payas Belediyespor maçına sıkı hazırlanan temsilcimizde yine hedef üç puan olacak.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Temsilcimiz bu hafta İsmetpaşa Stadı’nda karşılaşacağı Payas Belediyespor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürrürüyor. Moral ve motivasyonun en üst seviyesinde olan Sarı lacivertli ekibin antrenmanda oldukça hırslı olduğu gözlerden kaçmadı. Derincespor teknik direktörü Ali Asım Balkaya nezaretinde çalışmalarını hafta boyunca sürdürecek. Balkaya “takım olarak büyük bir özgüveni yakaladık. Payas maçını kazanıp, çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.
DİĞER HABERLER