Ahmet Akif sünnet oldu

.

01 Temmuz 2018 Pazar 17:30

Toyota çalışanlarından Hakan Pekcan ve zarif eşi Emriha'nın yakışıklı oğulları Ahmet Akif bugün düzenlenen törenle sünnet olup erkekliğe ilk adımını attı.

Yenişehir Mahallesi Leyla Sokak'ta ikamet eden Hakan & Emriha Pekcan çiftinin geçtiğimiz aylarda Zehra Şule adını verdikleri bebekleri dünyaya gelmişti. Pekcan ailesi bugün  ilk göz ağrıları 7 yaşındaki Ahmet Akif için evlerinin bulunduğu Leyla sokakta sünnet merasimi düzenledi.Sünnet konvoyu ve öğlen namazının ardından gerçekleştirilen törene  katılım oldukça kalabalıktı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif’in ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Pekcan ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dostları küçük Ahmet Akif'i adeta hediyelere boğdu.


www.kocaeligazete.com ailesi olarak genç yavruya sıhhat, ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olmasını temenni ederiz.


DİĞER HABERLER