Eski tüfekler bir araya gelmeye devam ediyor
03 Mart 2024 12:50

Eski tüfekler bir araya gelmeye devam ediyor

Uzun yıllar Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra emekliye ayrılan ve Kocaeli'de ikamet eden polis memurları sosyal medyada kurdukları polis emeklileri grubu çatısı altında eski meslektaşları ile buluşmaya devam ediyor.

 

Uzun yıllar zor şartlarda görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan polis memurları bugüne kadar emekli polisler arasında yaygınlıkla kullanılan 'Biz bir araya gelemeyiz' sözlerine inat özledikleri ve  yapılmadığı için yakındıkları  eski arkadaşlar özlemini bitirmeye var mısınız? sloganıylayola çıkan emekli polis memurları Mehmet Kel ve Yakup Nas, geçtiğimiz Aralık ayında emekli polisleri eşleri ile birlikte kahvaltı proğramında bir araya getirmişti. Bu kez emekli polisler Darıca Balyonoz kampında bir araya geldi.


Uzun yıllar ilimizde çeşitli birimlerde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan emekli meslektaşlarımızı eşleriyle birlikte, yaklaşık 50 kişinin katılımı ile Kocaeli Darıca Balyanoz kampında  üç günlük tatil proğramında, bir araya gelen eski tüfekler önümüzdeki dönemlerde neler yapılabileceğini konuşurken  her ay farklı bir etkinlikleri yapılabilmesi için görüş birliğine vardı. Birlikte daha güçlüyüz. En kısa sürede yeni bir etkinlikte buluşmak üzere diyerek günün anısına fotoğraf çektiren emekli polisler şimdiden yapılacak yeni etkinlikler için gün saymaya başladı.

Habere ait diğer görseller

Güncelleme: 03 Mart 2024 13:00
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
mehmet kel 13:56 - 03 Mart 2024

Gelecek Geçmişimizde gizlidir

0 Beğenmedim
İleri Ray
X