Haluk Akgün, Yahya Kaptan Muhtarlığına adaylığını açıkladı
05 Mart 2024 13:26

Haluk Akgün, Yahya Kaptan Muhtarlığına adaylığını açıkladı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde  31 Mart 2024 seçimleri için  Muhtar Adayı Haluk Akgün adaylık sürecini başlattı.
Yahya Kaptan’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlıkları için adaylar netleşmeye başladı.

Bu kapsamda, Yahya Kaptan Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olmak amacıyla muhtar adaylığını açıklayan Haluk Akgün, mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda hedeflerini paylaştı.

Akgün, yaptığı açıklamada, Yahya Kaptan Mahallesi'nin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ekibiyle Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım benimseyerek, mahalledeki herkesin söz sahibi olması gerektiğini vurguladı.

Akgün, Yahya Kaptan Mahallesi için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına yola çıkarken, mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi değerli bulduğunu ifade ederek, birlikte daha güzel günler için el birliğiyle çalışma çağrısı yaptı.

“31 Mart seçimleri için mahallemizdeki ve ilçemizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Güncelleme: 06 Mart 2024 00:38
YORUMLAR
  • Toplam 4 yorum
Kaptanlı41 23:05 - 09 Mart 2024

Mahallesini muhtarlığı bıraksa da bırakmadı.Her zaman mahallesinin isteklerini yerine getirdi.En sonunda mahallelisini kırmadı yeniden elini taşın altına koydu...Kendisine başarılar diliyorum.İnşallah mahallemize yakışan bir muhtar olarak başımızda olacak

1 Beğenmedim
Ziya Binici 15:14 - 05 Mart 2024

Geçmiş dönem muhtarlığınızda sizi çok takdir etmiştim. Her yerde her zaman mahalle için çalıştığınıza bizzat şahidim. Yeni dönemde size ve ekibinize başarılar dilerim. Dediler ki Muhtar gitmiş, hazır olun Efsane muhtar geri dönmüş

0 Beğenmedim
Dede 14:58 - 05 Mart 2024

10 yıldır mahallede etkin bir muhtar olsun diye bekledik. Senin bunu başaracağına inanıyorum. Allah utandırmasın

0 Beğenmedim
Murat Çat 14:57 - 05 Mart 2024

Tebrik ederim. Çıktığın bu yolda başarılı olacağına, Yahya Kaptan için güzel işler yapacağına eminim.

0 Beğenmedim
İleri Ray
X