Biz Kapınızı Amatör Bir Ruhla Çaldık

21 Kasım 2015 13:20
Antalyada muhteşem buluşma
Bu yıl ikincisi organize edilen KASKF Başkanlar Kurulu Toplantısı Antalya Side Sueno Otel'de gerçekleşti. Biz Kapınızı Amatör Bir Ruhla Çaldık sloganı ile gerçekleşen toplantıda Başkan Aydın başarılı bir sunum gerçekleştirdi. Amatörler 3 gün boyunca unutulmaz anılarla Antalya'dan ayrıldı.


Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından bu yıl ikincisi yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısı önceki gün Antalya Side Sueno Otelde gerçekleşti.  Toplantıya ev sahipliğini KASKF yönetim kurulu Başkanı Murat Aydın yaparken,  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da toplantıya katılanlar arasındaydı.


AÇILIŞ KONUŞMASINI MURAT AYDIN YAPTI
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın açılış konuşmasını yaptı; “Öncelikle herkese 2. Başkanlar Kurulu toplantısına hoş geldiniz demek istiyorum. Birincisini geçen sezon gerçekleştirdiğimiz toplantının ikincisini bugün gerçekleştiriyoruz. Amacımız burada başkanların birbirlerini tanımalı ve kardeşlik ile dostluğun oluşmasıdır. Ben ve yönetici arkadaşlarım bu zorlu organizasyonunda ikincisini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. İnşallah bundan sonrada daha Kocaeli'nin spor yükünü çeken siz değerli başkanlarımızın, otobüs yolculuğu ile samimi bir hava yaşayarak Antalya'ya gelip 3 günlük buluşmamızda bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.Bizlerle olan ve bizlere bu şerefi yaşatan herkese teşekkür ederiz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum ve tekrardan hepinize teşekkür ediyorum. ” dedi.


BAŞKAN KARAOSMANOĞLU ÖNCE FAİR PLAYI DÜŞÜNÜN
“Müsabaka yaparken diğer insanlar düşmanımız değildir. Sporcu rakibimi nasıl biçerim de değil. Oyununu ortaya koyma düşüncesinde olmalıdır. Spor diyince önce fair – play gelmelidir. Burada da spor kulüp başkanlarına büyük iş düşüyor. Orada ki maç yada herhangi bir organizasyonda kulüp başkanları yardımlaşmayı öncelikli tutmalıdır. Spora bizlerde belediye olarak destek çıkmalıyız. Hiçbir gencimizi boşta bırakamayız. Kötü alışkanlıklara değil. Bedene ve ruhen bilgiye yönlendirmeliyiz. O yüzden her zaman söylerim kulüp eğitim yuvası başkanı da oranın müdürü, velisidir. Amatör kulüp fedekarlık ister bunu zevkle inanarak yapın. Olmadığı yerde belediyeler var. Ben öncelikli olarak ferdi spor alanlarını ele alıyorum. Bende eğitimciyim, evlat, torun sahibiyim. Sizlerin çocuğunu da evladımı gibi görüyorum.”

 SPORU 5 YAŞINDAN SONRA YAPTIRIN
“Sürdürülebilir ekonomik projeniz varsa bizlerle paylaşın bizler elimizden geleni yapacağız. Türkiye dünyayla yarışıyor. Kocaeli de bütün dünyayla yarışıyor. Görevimiz insanı yüceltmektir. Kaliteli hayata pozitif bakan nesiller yetiştirmektir.Sizin kulübünüze gelen genç her anlamda bilgi ve saygı sahibi olmalıdır. Biz çalışırken daha 5-6 yaşında tütün yapardık. Babam bize bu yolda en iyi şeyleri öğretti. Şimdi bakıyorum da en iyi şeyleri babam ve annemden öğrenmişim. Kulüp başkanları da bir müdür ve velidir. Bu gözle bakmalıyı .Eksiklerimiz varsa tamamlayacağız.. Bugün yapamadığımızı yarın yapacağız. Hem spor yaptıracaksınız. Hem bilgili erdemli sporcu yetiştireceksiniz. Çocuk neyi seviyorsa önce onu keşfedin sonra çocuğu o yönde yetiştirin. İşini severek de yapar. Burada tanışın tanışmanız sahalara da yansıyacak ve sporda kardeşliğe yansıyacak. Federasyon başkanıma da davet ettiği için teşekkür ediyorum. Herkesi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
İleri Ray
X