Hakaret ettiler, saldırdılar ama..! 3 polis açığa alındı

16 Nisan 2024 14:07

İzmit’te gece 02:30 sıralarında bir çorbacıda (B.K), (M.U.G) ve (A.Ö.Ç) ile işyeri çalışanları arasında, hesap tutarı konusunda çıkan tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.Polise hakaret ve fiili saldırı üzerine şahıslar gözaltına alındı.

 

Yaşanan olayların ardından Kocaeli Valiliği yazılı açıklama yaparak 3 polisin açığa alındığını duyurdu.

 

Bugün bazı sosyal medya hesapları ve basında yer alan ”İzmit Halkevindeki çorbacıda çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.” minvalindeki haberler üzerine yapılan incelemelerde;
 
İzmit merkezdeki bir restoranda saat 02:30 sıralarında müşteri olarak bulunan (B.K), (M.U.G) ve (A.Ö.Ç) ile işyeri çalışanları arasında, hesap tutarı konusunda çıkan kavga nedeniyle olay yerine polis ekibi sevk edilmiştir.
 
Müşteri olan şahıslardan (A.Ö.Ç)’nin görevlilere hakaret ve fiili saldırısı üzerine olay yerine takviye ekip çağırılarak kademeli zor kullanılmak suretiyle şahısların gözaltına alındıkları anlaşılmıştır.
 
Olay sırasında zor kullanma sınırlarını aşmış olabilecekleri değerlendirilen 3 personel hakkında idari soruşturma başlatılarak görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanmıştır.
 
Başlatılan adli ve idari soruşturmalar devam etmektedir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
İleri Ray
X