$ Dolar 44,2606 %0,01
€ Euro 51,2618 %-0,05
£ Sterlin 58,9022 %-0,64
Altın $4.497,05 %-3,28
Gümüş 96,47 %-6,89
.
CHP Kadın Kolları ülke genelinde eş zamanlı olarak Medeni Kanunun Kadınlara verdiği haklara sahip çıkmak amaçlı bir basın açıklaması yaptı.
KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu TUİK tarafından açıklanan düzeltilmiş dış ticaret rakamlarını değerlendirdi.
Resmi Gazetede yayınlanan 2017 yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğe istinaden toplanan İzmit’teki Kurban Hizmetleri Komisyonu önemli kararlar aldı.
İzmit Belediyesi 4. Etap bisiklet yolu ihalesi yapıldı.
İzmit Belediyesi’nde kiralama ve satış ihalesi yapıldı.
Umuttepe’de inşa edilen öğrenci yurdu 430 kişi kapasitesiyle yeni eğitim döneminde hizmet verecek.
Başkan Karaosmanoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Rize-Der Genel Başkanı Yusuf Magunacı’yı ağırladı. Görüşmede, toplumsal dinamiklerin güçlü olmasında STK’ların önemine vurgu yapıldı.
İzmit Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü, Pastacılar Odası ve İŞKUR işbirliği ile İZMEK bünyesinde açılan pastacılık kursunu bitirenlerin işlerinin garanti olduğu kaydedildi.
İzmit Belediyesi’nin 1 Ağustos’ta yapılacak aylık meclis toplantısı öncesi Ak Partili üyeler grup toplantısını Akçakoca’daki tarihi Yeşil Konak’ta yaptılar.
İzmit Belediyesi tarafından Eseler köyüne de konak yapıldı. Konağın açılışında konuşan belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ ben de bir köylü çocuğuyum. Köylü olmaktan da gurur duyuyorum” dedi.
9 YARALI
Saadet Partisi Kocaeli Temmuz Ayı İl Divan toplantısı Kadıköy Düğün Salonunda gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, AVM’de yangın tatbikatı yaparak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Şube Müdürlüğü motosiklet sürücülerine yönelik denetimde bulundu.
CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, AK Parti hükümetinin Medeni Kanun üzerinde yaptığı değişiklik ile nikâh kıyma yetkisinin müftülük ve mahalle muhtarlarına verilmesi üzerine tepki gösterdi.
Milletvekili Hürriyet, Kirazpınar’da vatandaşların evlerini yıkmaya çalışan ve Pelitli’ye ‘Hayır’ tercihi için hizmet götürmeyen Gebze Belediyesini meclis kürsüsünden sert bir dille uyardı.
Büyükşehir Belediyesi Kağıt Müzesi’nde gerçekleştirilecek olan Kağıt Sanatları Akademisi için başvurular alınmaya devam ediyor.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu yarın 30 Temmuz 2017 pazar günü bir dizi etkinlige katılmak üzere ilimize geliyor.
SEDAŞ müşterilerinin, güvenli, kaliteli, güvenilir elektrik enerjisine sürdürülebilir erişimini sağlamak için ekipleri ile sahada mücadelesini sürdürüyor.
26 ilde meteoroloji alarm verdi
Kızılay iş merkezi İstanbullu firmaya kiralandı
Geçirdiği trafik kazası sonrası evinde istirahat eden Sercan Özmen’i Serhat Duyar ve beraberindekiler ziyaret edip geçmiş olsun dedi.
İzmit Bekirdere Mahallesinde ikamet eden 13 yaşındaki Doğukan Çelenk’ten 4 gündür haber alınamıyor. Çelenk’i görenlerin en kısa sürede polise ya da ailesine haber vermesi isteniyor.
Kocaeli CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra köylerinin sorunlarını meclise taşıyan Milletvekili Hürriyet, “Belediye başkanlarının oturdukları koltuklar babalarının malı değil, Kocaeli halkınındır” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 24 adet yeni Jest Otobüsü hizmete soktu
Ünlü şarkıcı Murat Kekilli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Kocaelili sevenleriyle buluştu
Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenen İhracatın Yeni Yıldızları Ödül Töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını söyledi.
Engelli vatandaşların engellerini aşmaları konusunda yanlarında olan Gebze Belediyesi, engelli nakil aracı ile engelli vatandaşlar için geziler düzenliyor.
TÜİK Bitirilen eğitim düzeyi istatistikleri 2016 verilerini açıkladı.Verilere göre,Türkiye’de ilkokul Mezunu sayısı 19 milyon 805 bin 044 kişi olmuştur.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci sanayi kenti Kocaeli’de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti, Kocaeli Ticaret Odasında üyeler, meslek komiteleri ve işadamları ile bir araya geldi.
CHP İl Başkan Vekili Gökhan Ercan’ın da katılımıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Gurup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve Meclis üyesi Orhan Tanış kent içi ulaşım ve MİA Projesinin iptali ile ilgili basın açıklaması yaptı.