$ Dolar 44,2606 %0,01
€ Euro 51,2618 %-0,05
£ Sterlin 58,9022 %-0,64
Altın $4.497,05 %-3,28
Gümüş 96,47 %-6,89
.
Kocaeli’de adeta yılan hikayesine dönen ve Bakan Işık’ın pazarcı esnafına Doğu Kışla’ya taşınması konusunda verdiği sözleri CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet hatırlattı.
BÜYÜKANNEYE ÜCRET VERİRKEN ANNEDEN KESİNTİ OLMAZ.
Derince’de eğitim veren 13 okul, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterleri yerine getirerek “Beyaz Bayrak ve Sertifika” ile ödüllendirildi.
Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş Servisleri Denetleyip, Yatan Hastaları Ziyaret Etti.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve parti yöneticileri ile birlikte Hereke’ye çıkarma yaptı, vatandaşlardan ‘evet’ için destek istedi.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret ederek, Kartepe ilçesinde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı.
Gebze Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Başkan Köşker’in yönettiği mart meclisinde 12 maddelik gündem ele alınarak karara bağlandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akçaray tramvay projesinde araçların bakımı için yapımına başlanan Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcileri, “İzci Yararlıdır Haftası” sebebiyle bir dizi etkinlik düzenledi.
KOÜ Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi emektar ve değerli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Itır Yeğenağa için bugün emeklilik töreni düzenlendi.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım hayat kurtardı
SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de verdiği elektrik dağıtım hizmetlerinde kullandığı trafolarda oluşan arıza sayısını son yıllarda giderek azaltırken 2016 yılında bu oran % 70’e kadar ulaştı.
Kocaeli Ticaret Odası’nın, Nefes Kredisi’nin 50 bin TL olan üst limitinin 150 bin TL’ye yükseltilmesi adına yürüttüğü girişimler sonuç verdi. Oda üyeleri, 2 Mart 2017 tarihinden itibaren yıllık %9,90 faiz oranlı ve 150 bin TL üst limitli krediye başvurabilecek
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Katlı Otoparkındaki toplam 5 bin metrekarelik iki alanı İcra Dairesi’ne tahsis etti.
Büyükşehir Belediyesi ve KİHMED tarafından düzenlenen seminerde Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Bülent Orakoğlu tarafından 28 Şubat süreci anlatıldı
Kartepe Belediyesi’nde 104 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri Belediye-İş Sendikası ile Belediye adına yetkili olan Yerel-Sen arasında başladı.
KSO Tekstil ve Giyim Eşyası Sanayi Grubu Meslek Grup Toplantısı Kordsa Global A.Ş.’de gerçekleştirildi.
Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü İç Denetim Birimi Başkanlığı bünyesinde görev yapan İç Denetçi Metin Kalyoncu, Uluslararası İç Denetçiler Birliği tarafından düzenlenen CGAP sınavında başarılı olarak Uluslararası Kamu Denetçiliği Profesyonelliği Sertifikası aldı.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile demokrasi şehidimiz Emrah Sapa nın eşini ziyaret etti.
Bahar yüzünü gösterdi; Körfez Belediyesi ilçedeki 36 mahallede ‘bahar temizliği’ için start verdi. Çalışma kapsamında yollar bakıma alındı, yabancı otlar temizlenerek ağaçlar budandı.
Büyükşehir tarafından yapılan Akçaray tramvay hattı üzerinde bulunan kavşak çalışmalarında asfaltlama çalışmaları tamamlandı
Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin vergi ödeme noktasında çok hassas olduğunu ifade derken, vergi gelirleri açısından ilk üçte yer almasını da çok olumlu bulduğunu belirtti.
28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Derince Vergi Dairesi Müdürü Dursun Ali Al ve beraberindeki heyet Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ı ziyaret etti.
Üsküdar vapuru faciası
Türkiye İstatistik Kurumu 2016 sonu itibari ile Kocaelinin göç haritasını açıkladı
İlimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, bugün Kocaeli Üniversitesi Senato Toplantı Salonu'nda, Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Çakır, Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Ahmet Küçük ve Genel Sekreter Dr. Fatih Akbulut ile bir araya geldi. KOÜ Kocaeli Üniversitesinin tanıtıldığı toplantıda STK'ların öneri ve istekleri dinlendi.
Büyükşehir, Köseköy Kavşak Düzenleme Projesi için ihale gerçekleştirdi
Destek Hizmetleri Müdürlüğü kontrolünde, Fen İşleri Müdürlüğü’nce talep edilen, “Köy Konağı Yapım İşi” ile ilgili ihale; Selman Çelik’ın Komisyon Başkanlığında, 22 Şubat 2017 tarihinde Saat:10.00’da belediye toplantı salonunda yapıldı.
28 Şubat’ın yıl dönümü vesilesiyle Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde açılan fotoğraf sergisinde konuşan Körfez Belediye Başkan İsmail Baran, “15 Temmuz’dan sonraki en büyük darbe, 28 Şubat’tır” dedi