2.şarka gönüllü gitmişti
24 Aralık 2018 22:01

2.şarka gönüllü gitmişti

.

Mardin'in Ömerli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevli olan polis memuru Ender Ayan, gece nöbetinden çıktıktan sonra Ömerli Devlet Hastanesine giderek muayene olmak istedi. Acil servis doktorlarının kalp atışlarının düzensiz olduğu ve Mardin Devlet Hastanesine gitmesi gerektiği uyarısına rağmen “Yarına giderim” diyerek arkadaşlarından kendisini evine bırakmak istedi.

Evli ve 2 çocuk babası Ayan’dan sabah haber alamayan mesai arkadaşları, eve gittiklerinde polis memurunu yerde baygın halde buldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ayan’ı Ömerli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ayan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ender Ayan’ın Mardin’e ikinci şark görevi kapsamında gönüllü olarak geldiği ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne tayinin çıktığı ve Kayseri’ye gitme hazırlığı yaptığı öğrenildi. Polis memurumuza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve teşkilatımıza sabırlar diliyoruz.
Güncelleme: 25 Aralık 2018 22:18
YORUMLAR
  • Toplam 2 yorum
Çelik Daştan 15:02 - 25 Aralık 2018

Allah Rahmet etsin Cennet mekan olsun inşallah.Başınız sağ olsun efendim.

0 Beğenmedim
Kerim KARATEPE 12:32 - 25 Aralık 2018

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet makamı yüce olsun. Allah sevenlerine ve yakınlarına sabır versin. Milletimizin, teşkilatımızın ve ailesinin başı sağolsun.

0 Beğenmedim
X