Bu görüntü sosyal medyayı salladı
.
İzmir'de Gaziemir alt geçitte, bir vatandaşın aracının sağ ön lastiği patladı. Sürücü, aracı sağ şeride çekip yardım için beklemeye başladı. Bu sırada grevde olan ve oradan geçen trafik polisi ekipleri, akan trafikte tehlikeyi önlemek için önlem alırken, polislerden biri lastik değiştirmeyi bilmeyen vatandaşa yardıma koştu.
Krikoyla aracı kaldıran polis daha sonra bijon anahtarıyla vidaları çıkardı. Lastiği değiştirmesi sırasında ise bir başka vatandaş, yardıma gelen polisin çalışmasını cep telefonuna kaydetti. Polisin yardımıyla vatandaş yoluna devam etti. Polisin yardım ettiği video sosyal paylaşım sitesinde paylaşıldıktan sonra, örnek davranış kısa sürede çok sayıda beğeni alırken, polisin yardımı ise yorumlarda takdirle karşılandı.

- Toplam 3 yorum
Hasan Kahraman 23:40 - 29 Aralık 2017
Bu iş severek yapılır ve Vatan.Millet uğrunda gerekirse canlar da verilir.Bu polise saygı ve sevgi helal olsun miletimin takdirleri gönüllerinde.selam olsun fedakarca çalışan Polis ve Askerlerimizi. .Allah korusun amin Konyadan selamlarHasan..
Alkan ÜMİT 14:17 - 29 Aralık 2017
Dünyanın hiçbir ülkesinde. Hiçbir Polis bizim Polisimiz gibi yardımcı olmaz.
Ahmet 10:52 - 29 Aralık 2017
Bi o kâlmisti