Define arayan polis suçüstü yakalandı
20 Kasım 2020 12:13

Define arayan polis suçüstü yakalandı

Definecilere Jandarma baskını

Alınan bilgiye göre, önceki gün Kütahya'nın  Gediz ilçesi Uğurluca köyündeki Örencik 1.Derece Arkeolojik Sit alanında B.E. isimli polis memuru, M.D isimli emekli Uzman Çavuş, M.D isimli  öğretim görevlisi ile C. T, Y.S, K. K, F. G, M. Ç, T. B ve C.B isimli şahıslar cihazla define araştırması yaptıkları esnada Jandarma KOM Şubesi ekiplerince suçüstü yakalandı.

 

Olay yerinde bulunan şüpheli şahıslara ait araçlarda ve şüphelilerin üstlerinde yapılan aramada, define aramakta kullanılan  yeraltı sinyal cihazı, 3 adet define arama çubuğu, 1 adet kamera, 3 adet telsiz, 2 adet telsiz şarj aleti, 1 adet tarihi haritaların ve bilgilerin bulunduğu ansiklopedi ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı

Güncelleme: 20 Kasım 2020 12:16
YORUMLAR
  • Toplam 2 yorum
ŞÜPHECİ 23:14 - 21 Kasım 2020

önce şunu sorgulamamız gerekiyor. bu define kanunu öncesinde ve günümüzde bu şekilde düzenleyenlerin ağır bir sorgudan geçirilmesi taraftarıyım. . bana şu iznelim veriyor Türk vatandaşı olarak Türk vatanında yer altı zenginliklerini çıkartamazsın. öyle veya böyle dış güçlerin bilgisi dahilinde ama ülkemizin bilgisi haricinde çıkartılıp çaktırmadan yurt dışına çıkartılmak şartı ile bu işler yapılmalıdır telkini verildiğine inanıyorum.

0 Beğenmedim
Hamza ESEN Emekli devlet memuru. 15:47 - 20 Kasım 2020

Bakin adamların hemen hemen hepsi emekli dir. Emeklinin hali harap herşeyle re %yüz e yakın zam maaşlar gelince yerinde sayıyor. Ev sahipleri Dean kiraya Her yıl %70 -80 aşağı zam olmaz diyor. Peki binlerce vatandaş ise ellerinde arama dedwktorleriyle tektekcilik yaparak define arıyor kala kala emekli asker polis öğretmenlerimizin yakaladıniz alkış diyorum sizlere alkış. O görevlilere elbet bir ihbar ile dwvlet görevlerini yerine getiriyorlar ama unutmasınlar bir gün kendileri emekli olacakla

0 Beğenmedim
X