Polis memuru canına kıydı
15 Nisan 2021 17:49

Polis memuru canına kıydı

47 yaşındaki polis intihar etti

Manisa'da bir dönem Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün korumalığını yapan polis memuru, evinde kendini başından silahla vurarak intihar etti.

 

 

Olay, Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Bozköy Mahallesi'nde ikamet eden polis memuru temaslı olduğu için korona virüs karantinasında bulunuyordu. Polis Gündüz (47), evinde tabancısını başına dayayarak tetiği çekti ve hayatına son verdi.Eşinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan incelemede polis memuru Zafer Gündüz'ün hayatını kaybettiği belirlendi.
 

Güncelleme: 15 Nisan 2021 17:55
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Kartepeli 02:53 - 16 Nisan 2021

Sayın İçişleri bakanı hergün polise askere evlatlarım vatan bekçileri size minnettarız deyip duruyor da hergün gündemde olan polisin emeklinin haklarını birkere olsun destekleyesin gergin intihar oluyor hiçmi peşine düşmüyonuz bunlar vicdanınızı acıtmıyormu yetmedimi artık bir araştırın ya ekonomik sebep yada amir veya müdürün davranış bozukluğundan dur bu intiharlar bunları çözmekçokmu zor bu konuları çözemeyecek kimse buralarda oturmamalıdır çünkü sizler bu gibi konuları çözmek için oradasınız

0 Beğenmedim
İleri Ray
X