Savcı, Arslan ve Çiçek için tutuklansın dedi
Güngör Arslan ve Şenol Çiçek için tutuklama talebi
15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL kapsaminda ilimizde yayın yapan 3 gazete kapatılmış sahipleri gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan Bizim Kocaeli Gazetesi’nin sahibi Güngör Arslan ile Manşet Kocaeli’nin sahibi Şenol Çiçek 26 gündür Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutuluyordu. Öğlen saatlerinde Adliyeye sevk edilen her iki gazetenin sahipleri önce Savcıya ifade verdi. Savcılık ifadesi tamamlanan Arslan tutuklanması istem ile mahkemeye sevk edildi.
Güngör Arslan'ın ardından Savcılık ifadesi sona eren Şenol Çiçek'de tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme her iki sanığınsabah yargılanmaları için yeniden Emniyet gönderdi.
- Toplam 1 yorum
PAŞALI 01:57 - 23 Ağustos 2016
GÜNGÖR ABİ SUÇSUZDUR ONA KADAR BELEDİYE BAŞKANLARI VE ÇOCUKLARI NE OLUCAK HADİ BU DÜNYADA KURTARDINIZ ÖTEKİ DÜNYADA TAYYİP TE YOK