Borcu olanın gazını kesemeyecekler...
19 Ocak 2017 13:13

Borcu olanın gazını kesemeyecekler...

.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ödenmemiş doğalgaz faturasındaki tüketimi 50 metreküpün (yaklaşık 50 lira) altında kalan abonelerin gazının kesilmemesi için çalışma başlattı.

EPDK, tüketicilerin mağduriyetini önlemek için bazı durumlarda doğalgazın kesilmesini de önleyecek bir dizi düzenlemeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu çerçevede, 50 metreküplük tüketimin altında kalan ödenmemiş faturalardan dolayı abonelerin gazı kesilemeyecek.

CUMA GÜNLERİ VE RESMİ TATİLLERDE KESİLEMEYECEK

Ayrıca, hafta sonu ve resmi tatillerde doğalgaz yeniden açtırma işlemlerinin yapılamaması nedeniyle, cuma günleri ve resmi tatillerin başladığı günden önceki gün doğalgaz kesintisi yapılmayacak.

En geç 48 saat olarak uygulanan yeniden gaz verme süresini de yarı yarıya indirmeyi öngören taslağa göre, yükümlülüklerini yerine getirip dağıtım şirketine başvuran abonelere en geç 24 saat içerisinde yeniden gaz verilecek.
Güncelleme: 19 Ocak 2017 13:30
BENZER HABERLER
img

TÜİK Ekim enflasyonunu açıkladı!

img

Gram altında yeni rekor

img

Yeni oranlar yarın devrede

X