16 bin peşin ev senin!
23 Eylül 2018 12:45

16 bin peşin ev senin!

.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle TOKİ tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi’ne yapılan 16 Ocak Basın Sitesi’nin 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşen ihalesi ile 1 Ağustos 2016 tarihinde ilk kazma vurularak çalışmalara başlanmıştı. 24 Eylül 2018 Pazartesi günü itibariyle de hak sahiplerinin konutlarının peşinat ve KDV'lerini ödemeleri ile artık süreçte sona gelindi.


.

TOKİ tarafından belirlenen takvim çerçevesinde konutların peşinatları ve KDV'leri Ziraat Bankası Derince Şubesinde Pazartesi gününden itibaren blok blok takvim çerçevesinde peşinat alımları ve sözleşmelerin imzalanmasının ardından gazeteciler yeni evlerine kavuşacak.


ÖDEME PLANI

Kura sonucu 2+1 daire hakkına sahip olan Gazeteciler yaklaşık 16 bin TL. peşinat ve aylık 650 TL taksit ile Pazartesi gününden itibaren yeni konutlarında oturmaya başlayabilecekler. 3+1 dairelerde ise peşinat yaklaşık 27 bin TL iken geri ödemeleride aylık 1000 TL civarında olacak.


GEREKLİ BELGELER

Ziraat Bankası Derince Şubesinde peşinat ve KDV'lerin yatırılmasının ardından anahtarlarını teslim alacak hak sahipleri 16 Ocak Basın Sitesi Şantiyesine giderken yanlarında nüfus cüzdanları, 2 adet kimlik fotokopisi, bankada imzalanan sözleşme  ve 2 adet sözleşme  fotokopisi, bankaya yatırılan  KDV makbuzu ve 2 adet makbuzun fotokopisi ile gitmeleri gerekiyor. Belgeler ve fotokopileri şantiyede TOKİ yetkililerine verildikten sonra anahtarlar teslim edilecektir.

Güncelleme: 23 Eylül 2018 14:52
X