2.sınıf Emniyet Müdürü gözaltına alındı
.
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir şirket ile yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulmasının ardından, Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri harekete geçti.
Polis, Ekim ayında Trabzon merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon yapılarak 18 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan zanlılardan, şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapan ve Trabzon’da bir banka şubesinde çalıştığı dönemde müşterilerin hesaplarından zimmetine para geçirdiği için işten atılan Başak Şentürk ile babası Zekai Şentürk “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
EMNİYET MÜDÜRÜ DE GÖZALTINA ALINDI
Kripto para dolandırıcılığı ile soruşturmaya devam eden Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla 2. Sınıf Emniyet Müdürü K.A Ankara’da gözaltına alınarak Trabzon’a gönderildi. Savcılığın başlattığı soruşturmanın geniş kapsamlı olarak devam ettiği belirtildi.