24 Mayıs 2018
14:21
3 günde 15 bin kişi iftar yaptı
.
Başiskele Sahili’nde düzenlenen iftar ve ramazan programlarına katılım her yıl artıyor. Hafta içi düzenlenen iftar programlarına her gün yaklaşık 5 bin kişi katılıyor.
İftar saatinde vatandaşlarla iç içe olan, onların istek ve memnuniyetlerini dinlerken çocuklara olan sevgisini, onlara şefkat göstererek ve sahile onlara özel olarak kurdurduğu oyun alanı ile dile getiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz burada yaptığı konuşmalarında birlik olmaktan, birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu her fırsatta vurguluyor.
Başiskele Sahili’nde firmaların desteği ile verilen iftar yemeklerinden biri olan ve 3 gün boyunca Hayat Kimya Sanayi A.Ş tarafından verilen iftar yemeği için, Başiskele Belediyesi ve Başiskele halkı adına, Endüstriyel İlişkiler ve İdari İşler Müdürü Süreyya Başal, İdari İşler Yöneticisi Hakan Aşık ve İdari İşler Uzmanı Cemil Saral’a Başiskele Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz plaket verdi.
İftar Yemeği Sonrasında Tasavvuf müziği sanatçısı Murat Yurt birbirinden güzel eserleri Başiskele halkı için seslendirdi.
Güncelleme:
24 Mayıs 2018 18:13