30 EKİP İLAÇLAMA YAPIYOR
TRAMVAY İSTASYONLARINDA EL DEZENFEKTANLARI OLACAK
Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü korona virüsünün ülkemizde her vatandaşın kişisel hijyeni ön planda. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi’nin her gün hayata geçirdiği hijyen çalışmalarının dışında tramvay istasyonlarında vatandaşların hijyeni için el dezenfektanı yerleştirildi.
OTOGAR İLAÇLANDI
Toplu taşıma araçlarının yanı sıra halkın en çok kullandığı Otogarda ekipler tarafından ilaçlanıyor. 5 Ekip otogar içerisinde banklar, mescit, tuvaletler ve peron kısımlarında ilaçlama yaptı. Her gün binlerce insanın kullandığı otogar ekipler tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.
30 EKİBİMİZ İLAÇLAMA YAPIYOR
Kocaeli genelinde yapılan ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık; “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 30 ekibimiz sahada ilaçlama çalışması yapıyor. Vatandaşlarımız tarafından sıklıkla kullanılan alanlar, özel toplu taşıma araçları ve belediyemize ait otobüs ve tramvayımız her gün temizlenip dezenfekte ediliyor” açıklamasında bulundu.