Afganlı işçi feci şekilde can verdi
22 Ağustos 2017 09:38

Afganlı işçi feci şekilde can verdi

.

Körfez’de bir tavuk çiftliğinde çalışan  Afganistanlı Abdulseddar Abdulkayyum Hudayberdi devrilen iş makinasının altında kalarak ağır yaralandı.


Körfez Himmetli Mahallesi'nde bulunan bir tavuk çiftliğinde çalışan Abdulseddar Abdulkayyum Hudayberdi, devrilen iş makinesinin altında kaldı. Ağır yaralanan Hudayberdi, tavuk çiftliği sahibi B.Ç. ile çalışanları A.K. ve Y.S. tarafından Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne getirdi. B.Ç. ve çalışanları, Hudayberdi'yi Derince’de yol ayrımında yerde yatarken bulduklarını söyleyip, hastaneden ayrıldı. Kaburgaları kırılıp, ciğeri patlayan Abdulseddar Abdulkayyum Hudayberdi ameliyata alındı, ancak kurtarılamadı.



Olayla ilgili soruşturma başlatan Hudayberdi'nin ağabeyine ulaşmayı başardı. Kardeşinin Körfez'de bir tavuk çiftliğinde çalıştığı bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri tavuk çiftliğinin sahibi B.Ç. ile iki çalışanı A.K. ve Y.S. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme: 22 Ağustos 2017 12:03
X