KEV Binası satıldı mı?

21 Ekim 2015 11:00
KEV binasının akibeti ne oldu

Geçtiğimiz Temmuz ayında satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmadığı için satış ihalesi iptal edilen KEV binasının akibeti henüz netleşmedi.

Bilindiği üzere Kocaeli Eğitim Vakfı(KEV), geçtiğimizde dönemlerde KEV Tesisleri’ni kullanan Büyükşehir Belediyesi’ne kira ödemediği gerekçesiyle dava açmış ve lehine sonuçlanan dava sonucu mahkeme kararıyla 270 bin liralık ger ödeme tahsis etmişti. Ancak Yargıtay’ın kararı bozması ile oklar tersine döndü ve KEV’in geri ödeme adı altında tahsis ettiği 270 bin lirayı geri ödeme kararı verildi. KEV yetkilileri, bu borcu ödemek amacıyla Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binasını satışa çıkardı.


ALICI ÇIKMADI

Yönetim kurulu üyelerinin oluşturduğu ihale komisyonu tarafından KEV Başkan yardımcısı İsmail Kalkandere başkanlığında gerçekleştirilen kapalı zarf usulü ihalede 3 katlı ve toplam 261 metrekare kullanım alanı olan  KEV’in binasına talipli çıkmamıştı.Ancak son günlerde şehirde kulaktan kulağa binanın satıldığı dedikoduları dolaşmaya başladı. Satışın gerçekleşip gerçekleşmediğine yönelik KEV yönetiminden ise henüz bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
serdar al 11:25 - 07 Ağustos 2017

ahmet bey selam yuvacık 20 yıl önce kocaelide yolları parke izmit yuvacık yolu asfalt diğer belde ve ilçe insanlarının kıskançlıkla baktığı bir yerdi ibrahim hocanın yaptığı hizmeti kıskanıp başkanımızın sakalına saldırırdınız.Bugün maalesef yuvacık 1995 öncesine döndü

0 Beğenmedim

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X