Bir kamuda tasarruf mu dedi?
.
Kamu kurumlarında araç ve bina tefrişlerinde yaşanan harcamaları disipline almak üzere bir dizi tedbir alınmıştı.
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı genelgelerde kamu binalarında tasarruf tedbirleri ile kamu kuruluşlarına atamalarla ilgili yeni düzenlemeler yer aldı.
Ayrıca genelgede, söz konusu rehberin kapsam dahilindeki kamu kurum ve kuruluşlarınca tasarım ve yapım çalışmalarında dikkate alınması gerektiği ifade edildi.
İZMİT İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE YENİ MAKAM ODASI
Geçtiğimiz aylarda İzmit ilçe Sağlık müdürlüğü'ne yeni atama yapıldı.Yeni müdür göreve başlar başlamaz ilk icraat olarak makam odasını değiştirmekle işe başladı. Yahya Kaptan Mahallesi Cevat Çetin Sağlık Ocağının 2.katında bulunan İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü makam odasının yerini değiştirmeye karar verererk yeni makam odası inşaatına start verdi. Bugünlerde sağlık ocağının üst katında hummalı bir çalışma devam ederken, yeni makam odasına yeni eşyalarda yavaş yavaş gelmeye başladı. Kamuda tasarrufun konuşulduğu bu dönemde yeni makam odası tepkilere neden oldu.

