Cam filmi yasağında son dakika gelişmesi
10 Kasım 2017 15:20

Cam filmi yasağında son dakika gelişmesi

.

Bakanlık tarafından cam filmine getirilen yasak büyük tepkilere neden olmuştu. Yasağın ardından cam filmli araçlar  'ağır kusur' kapsamına alındığını ve bu araçların muayeneden geçemeyeceği açıklanmıştı.


ERDOĞAN KIZDI


Yasağın toplumda büyük tarışmalara neden olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasağa tepki gösterdiği ve çözüm bulun talimatı verdiği konuşulmaya başlanıldı. Araç vergilerinin artırılması sırasında da aynı tepkiler oluşmuş, ardından Erdoğan'ın talimatı ile zam oranı aşağıya çekilmişti.


TÜVTÜRK'te HAFİF KUSUR



Bakanlık tarafından yasaklanan cam filmi daha önceleri kusurlar tablosunda hafif kusur olarak değerlendirilirken yasağın ardından Ağır kusur kapsamına alınmış ve araçlar muayeneden geçememeye başlamıştı. TÜVTÜRK istasyonlarına gönderilen mesaj ile cam filminin yeniden HAFİF KUSUR katagerosinde değerlendirlmesinin istendiği öğrenildi.
Güncelleme: 10 Kasım 2017 16:32
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
İrfan BATU 16:47 - 10 Kasım 2017

Birşeyide doğru yapın cumhurbaşkanı bağırdıktan sonra düzenleme yapıyonuz madem düzenleme yapılabiliyorda niye baştan yapıyonuz milleti birbirine sokuyorsunuz yok filim serbes yok yasak

0 Beğenmedim
X