CMK seminerine katılan 92 avukata sertifika verildi
Kocaeli Barosunun İzmir Ceza Hukukçuları Platformu üyeleri ile birlikte düzenlediği "CMK SERTİFİKA PROGRAMI"(Ceza Muhakemesi Kanunu)eğitim semineri önceki akşam tamamlandı.CMK seminerine katılan 92 avukata sertifika verildi
Kocaeli Barosu tarafından düzenlenen ve İzmir Ceza Hukukçuları Platformu (İZ-CE) üyeleri Av.Özkan YÜCEL, Av.Yakup GÜL, Av.Mehmet Baran Selanik,Av.Ayşegül Karpuz, Av.Sabri Can Onur, Av.Perihan Çağrışım Kayadelen, Av.Çağla Deniz Felamur, Av.Duygu Arslan Ergün ve Av.Veysel Candan Canoğlu'nun eğitimci olarak katıldıkları "CMK SERTİFİKA PROGRAMI", 23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde Ramada Plaza Otel'de yapıldı.
Dün akşam Ramada Plaza Otel'de yapılan CMK Sertifika Töreni'nde Kocaeli Barosu Başkanı Av.Sertif Gökçe Eğitim Programı'nda görev alan eğitmenlere teşekkür ederek, meslektaşları için hizmet içi eğitim seminerlerini sürdüreceklerini, avukatların kendilerini sürekli yenilemeleri gerektiğini söyledi. eğitimi tamamlayıp sertifika alan çoğunluğu stajyer olan 92 avukata başarı dileğinde bulundu.