D-100'de ölümlü kaza
15 Kasım 2018 14:07

D-100'de ölümlü kaza

8 YARALI

Diolavası D-100 Karayolu Muallimköy civarından meydana gelen trafik kazasında iddiaya göre,İ stanbul yönünde  seyir halinde olan Adem Karabulut yönetimindeki  34 AZ 8305 plakalı tır, aynı istikamette seyir halindeyken bir anda yavaşlayan Mustafa Yüksel yönetimindeki 41 J 6029 plakalı özel halk otobüsüne çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Halk otobüsü bariyerlere çarparak durabildi.Kaza da halk otobüsü yolcusu Necla Yıldız ve 8 kişi yaralandı.

çeredekilerin  ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil ekibi sevk edildi. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından  9 kişi Gebze ve Darıca'daki  hastanelere kaldırıldı.durumu ağır olan Necla Koç, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

Yaralıların  hastanelerdeki tedavisi devam ederken,  Kaza nedeniyle yolda ulaşım tek şeritten sağlandı.

TIR sürücüsü gözaltına alındı.Polis kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Güncelleme: 15 Kasım 2018 16:24
X