Doğan’ın ziyaretçileri eksik olmuyor
16 Aralık 2017 12:29

Doğan’ın ziyaretçileri eksik olmuyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretçileri eksik olmuyor. Gününün büyük bölümünü mahallelerde vatandaşların arasında geçirenBaşkan Doğan, makamında olduğu zamanlarda da misafirlerini ağırlıyor.

Belediye Başkanı Doğan’ı yakında TRT1’de yayınlanacak olan ve çekimleri İzmit’te de yapılan Rivayet Avcıları filminin yapımcısı Selin Irmak ile oyuncular ziyaret etti. Başkan Doğan ziyaret için konuklarına teşekkür ederek “ son dönemde İzmit’imizin filmcilerin çekim merkezi haline gelmesi bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” dedi. Çılgın Sedat olarak bilinen şarkıcı ve oyuncu Sedat Kapurtu ile film oyuncusu Şenol İpek de İzmit Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret edenler arasındaydı.


Eski Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak, İzmit Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Tuğrul Büvet ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Doğan’ı ziyaret çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Güncelleme: 16 Aralık 2017 14:56
X