Genel Müdür Görevden Alındı Ama Sistem Değişmedi
16 Nisan 2019 14:30

Genel Müdür Görevden Alındı Ama Sistem Değişmedi

Vatandaşın Parası ve Umutları Çalınmaya devam ediyor.

Daha önce Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki şaibeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 10 Numara adlı şans oyununun büyük ikramiyesinin 12 adet kazananın 8 tanesinin Bursa'nın Karacabey İlçesinde bir makineye  çıkmasının ortaya çıkması üzerine, "Genel Müdür'ün görevden alınması yolsuzlukların üzerini kapatmaz" dedi.

GÖZ GÖRE GÖRE YOLSUZLUK YAPILIYOR

Tahsin Tarhan, "Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki yolsuzlukları dile getirdik. Şaibe iddialarını Meclis gündemine taşıdık. Hemen akabinde Genel Müdür görevden alındı. Ancak kamuoyu baskını azaltmak için yapılan bu hamle yolsuzlukların üzerini kapatmaya yetmedi. Milletin parası ve umutları çalınmaya devam ediyor. "dedi.

ADRESE TESLİM İKRAMİYE

Tahsin Tarhan,"12 büyük ikramiyenin 8 tanesi aynı yere aynı adrese çıkıyor, 6 milyarda bir olabilecek olasılıklar gerçekleşiyor. Devletin en önemli kurumu inandırıcılığını kaybetmiş durumda. Sorumluların bir an önce tespit edilmesi ve bu şebekenin ortaya çıkarılması gerekmektedir" dedi.
Güncelleme: 16 Nisan 2019 20:04
YORUMLAR
  • Toplam 5 yorum
Murat Şahin Duru 19:01 - 16 Nisan 2019

Bu şans ötesi bir durum.Temiz olmayabilir.

0 Beğenmedim
Kadir inanır 17:45 - 16 Nisan 2019

Kim inanır.Kadir inanır.

0 Beğenmedim
Tevfik lale 17:44 - 16 Nisan 2019

Oooooo 1-2-3....7-8 tam sekiz eh yersen.

0 Beğenmedim
Umut Bilir 17:42 - 16 Nisan 2019

Bu şans mans değil.Kimse inanmaz böylede bir şey dünyada olmaz.

0 Beğenmedim
Zahit günay 17:41 - 16 Nisan 2019

Konya-Ereğli'den gelip bende artık şansımı o bayide deneyeceğim.05392789283 Bende parayı tutturacağım.Bakmışsınız haftaya 10 kişiye gülmüş şans.Biride benim.

0 Beğenmedim
X