İşte bir haftalık uyuşturucu raporumuz
5 tutuklama.
Kocaeli Valiliği 14 Kasım- 20 Kasım tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişinin tutuklandığını açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada;
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda;
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 14.11.2022- 20.11.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 106 olayda toplam 143 şahsa Adli İşlem başlatılmış, bu şahıslardan 136’sı Serbest bırakılmış, 2 şahıs Adli Kontrol Şartı ile Serbest bırakılmış ve 5 şahıs Tutuklanmıştır.
Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde;
11 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ),699 gr METAMFETAMİN,31 gr SKUNK,3 kök HİNT KENEVİRİ BİTKİSİ, 9 gr EROİN,273 gr ESRAR,5 ad ECSTASY, 167 ad SENTETİK ECZA ele geçirilmiştir.
Ayrıca yapılan bu operasyonlarda;
2 ad HASSAS TERAZİ, 14.695 TL NAKİT PARA ele geçirilmiştir.
İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 14.11.2022- 20.11.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 11 olayda toplam 17 şahsa Adli İşlem Başlatılmış, 1 şahıs Tutuklanmış ve 16 şahıs için Serbest Yargılanma kararı verilmiştir.
Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde;
61 gr METAMFETAMİN, 703 gr ESRAR,3 gr BONZAİ ele geçirilmiştir.