İzmit Belediyesi Sosyal Hizmet Uzmanları tecrübelerini öğrencilerle paylaşıyor
22 Ekim 2021 09:18

İzmit Belediyesi Sosyal Hizmet Uzmanları tecrübelerini öğrencilerle paylaşıyor

MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aile ve Tüketici Hizmetleri Sosyal Destek Hizmetleri Dalı öğrencileri ile deneyimlerini paylaştı

İzmit Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylerin hayatlarına dokunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak adına Down Kafe’de Ekim ayı boyunca sürecek bir etkinlik programı hazırlandı. Geçtiğimiz günlerde etkinlikleri ziyaret eden Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aile ve Tüketici Hizmetleri Sosyal Destek Hizmetleri Dalı öğrencileri özel gereksinimli bireylerle çalışmayı yerinde deneyimledi.

ÖĞRENCİLER DAVET ETTİ
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen öğrenciler, müdürlüğü okullarına davet etti. Öğrencilerin ricası üzerine okulu ziyaret eden Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve Sosyal Hizmet Uzmanı Miray Onur, yaptıkları sunum ile belediye hizmetleri hakkında detaylı bilgi verdi.

MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR
Sunumu ilgiyle dinleyen öğrenciler, alana dair sorular sorarak merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi oldular. Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Kaplan, öğretmenler Fatmanur Güngör ve Mustafa Çetin, gelen heyete öğrencilerle deneyimlerini paylaştıklarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Geleceğin sosyal destek uzmanları iste kendi el emeği ürünü hediyelerini takdim etti.

Güncelleme: 22 Ekim 2021 09:20
İleri Ray
X