Büyükşehir ile İzmit belediyesi karşı karşıya geldi
25 Nisan 2024 13:46

Büyükşehir ile İzmit belediyesi karşı karşıya geldi

Şehir Hastanesi Yolu üzerinde yapılacak çalışmalarda programları çakışan Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi işçileri arasında sabah saatlerinde yaşanan gerginlik fiziksel kavgaya dönmesinin ardından hem Büyüjşehir hemde İzmit Belediyesi açıklama yayınladı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin açıklaması şöyle;

“YORUMSUZ! İzmit Belediyesi’nin değil Şehir Hastanesi sorumluluğunda olan alana, Şehir Hastanesi Yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir. Takdir halkımızındır”

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendini yerlere atan AKP'li meclis üyesini hedef alarak 'Oskarlık performans' sözleri ile şu açıklamayı yaptı.

 

Artık bu kadarı da fazla. Büyükşehir ekipleri bizim fen işleri ekiplerine saldırıyor. Biz uzlaşı dedikçe artık iş sinsi sinsi engellemeyi de aştı, fiziki saldırıya kadar vardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bizden Tügva ve Ensar’ın hıncını alıyor anlaşılan!!!

 

AKP'Lİ MECLİS ÜYESİNİN YERLERDE YUVARLANDIĞI ANLAR

 

HÜRRİYET'İN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

 

Güncelleme: 25 Nisan 2024 14:01
BENZER HABERLER
img

Mete Gazoz Avrupa şampiyonu oldu

img

Bu gün piyasalar ne durumda?

img

Biraya zam geldi!

İleri Ray
X