Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık şüphelisi olarak aranan Baran S.'yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Baran S., sağlık raporu alınması için Yüreğir Devlet Hastanesi'nin Adli Tıp birimine götürüldü. Rapor için kelepçesi çıkarılıp, polis otosundan indirilen Baran S., kaçtı.
Şüphelinin peşinden koşan polis memuru T.Y., 'dur' ihtarında bulunup, tabancayla havaya ateş açtı. Şüpheli, hastane yerleşkesinin yanındaki mısır tarlasına girdi. Şüpheliyi takip eden polis T.Y. ise tabancayla kendisini bacağından yaraladı.
Telsiz anonsunun ardından bölgeye takviye polis ekipleri sevk edilirken yaralı polis, Yüreğir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.