Şampiyon son defa İsmetpaşa'da
11 Mayıs 2017 12:05

Şampiyon son defa İsmetpaşa'da

.


Kocaelispor’un Pazar günü Antalya Arena stadyumunda  Altay ile  play-off final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.


Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlı ekibimiz bugün saat.11.00'de İzmit İsmetpaşa stadyumunda son entrenmanını gerçekleştiriyor. 2.lig yolunda önünde sadece 90 dakika kalan Kocaelispor camiası hedefe adeta kilitlenmiş durumda.


BİNLER YOLA DÜŞECEK


Kocaelispor'un yeniden dirilişini adım adım gerçekleştiren takımımıza inanç tam. Taraftar bu zorlu karşılaşma öncesi sosyal medyada oldukça hareketli. Otobüsler tutuluyor, kurumlardan destek mesajları geliyor. Ama en önemli destek hiç kuşku yok ki her zaman ve her yerde takımını asla yalnız bırakmayan büyük taraftarımızdan geliyor. Taraftarlarımız Antalya'da yeşil siyahlı ekibimizi yalnız bırakmamak için yüzlerce otobüsle İzmit'i Antalya ya taşımaya hazırlanıyor.


CHP YÖNETİMİ İDMANI İZLEDİ


Kocaelispor bu sezon sonu yıkılacak olan İsmetpaşa stadyumunda son entrenmanını gerçekleştiriyor. Saat:11.00'de başlayan antrenmanı izlemeye CHP Kocaeli il yönetimi tam kadro geldi. Kulüp Başkanı Bahri Yavuz'a çiçek takdim eden CHP il Başkanı Cengiz Sarıbay, final karşılaşmasında Kocaelispor'a başarı diledi.




Güncelleme: 11 Mayıs 2017 12:26
X